Εταιρεία

Η εταιρεία B.I. Hellas

Η εταιρεία B.I. Hellas συστήθηκε το 1998 και είναι κατά βάση εισαγωγική εταιρία. Επιδίωξη της εταιρείας B.I. Hellas ήταν να προμηθεύσει την εγχώρια αγορά με νέα μέσα προβολής και επικοινωνίας, που αφορούν κυρίως εσωτερικούς χώρους. Στη γενική της ενασχόληση η εταιρία Β.Ι Hellas έχει προμηθεύσει πολυεθνικές εταιρίες, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και εταιρίες franchise με συσκευές ή συστήματα συσκευών, έτσι ώστε σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων πελατών να επιτυγχάνεται η προσοχή του καταναλωτικού κοινού καθώς επίσης και το επιθυμητό impact. Με αρχικές συνεργασίες την Philip Morris, Παγωτά Δωδώνη, Wella και Lise Charmel, η εταιρεία προμήθευσε την ελληνική αγορά με συσκευές με πρόσοψη καθρέπτη όπου προβάλλονταν με τρόπο στατικό το διαφημιστικό μήνυμα κάθε ενδιαφερόμενου.

Σήμερα η εταιρία B.I. Hellas πιστή στις νέες επιταγές της αγοράς έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση προϊόντων της AD NOTAM που αφορούν οθόνες με πρόσοψη καθρέπτη, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν και ως TV και ως Smart TV και ως απλά Monitors, ειδικά κατασκευασμένες για να λειτουργούν σε περιβάλλον με υγρασία ή απόλυτου εντοιχισμού, χωρίς προβλήματα δυσλειτουργίας από υπερθέρμανση ή υγρασία.

Η εταιρεία B.I. Hellas είναι η εταιρεία που πρώτη το 2006, εισήγαγε, παρουσίασε και προμήθευσε την Ελληνική και Κυπριακή αγορά με αδιάβροχες οθόνες με πρόσοψη καθρέπτη (Mirror TV), έχοντας ακατάπαυστα την αποκλειστικότητα τoυ Leader της παγκόσμιας αγοράς, της Γερμανικής εταιρείας AD NOTAM.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας στις οθόνες τύπου Mirror TV, είναι υποδειγματική, με εμπειρία αποκλειστικής ενασχόλησης τουλάχιστον 10 ετών.

Επιδίωξη μας η εξυπηρέτηση και κάλυψη της Ελληνικής και της Κυπριακής αγοράς με το εν λόγω προϊόν, σε κατασκευές ή ανακαινίσεις κτιριακών μονάδων πολυτελείας, με τοποθετήσεις των συσκευών σε bathrooms, σε κουζίνες και living rooms, σε χώρους πολυτελών κομμωτηρίων, χώρους διάθεσης προϊόντων ομορφιάς, πολυτελείς χώρους αναμονής κοινού, καταστήματα εμπορικών κέντρων, σε πολυτελή εστιατόρια και αλλού.